OM MIG

Jeg hedder Susanne Dalsgaard, er 54 år og mor til to voksne børn.

Jeg er handelsuddannet i 1984, uddannet dekoratør i 1986, derefter skiltemaler og endelig reklametegner på Skive Folkeblad.

I 1996 valgte jeg at blive selvstændig og ejer i dag firmaet DagmarNjord som arbejder med dekoration, indretning, havedesign og kreativitet.

For mig er legen i hverdagen en livsnødvendighed og et bevidst valg. Livet bliver ganske enkelt sjovere hvis man giver det frit, og ligger “plejer” på hylden. I min verden er det finurlige, skæve og farverige bærekraften. Jeg elsker, aldrig at vide når jeg står op om morgenen, hvilke ideer der har udviklet sig i løbet af dagen, og sjældent helt udvikler sig til det jeg havde regnet med. Jeg elsker at blive forundret, forbløffet og rendt over ende af småting i hverdagen. At blive inspireret af en farve, en duft, et syn eller en lyd. At turde hoppe ud i projekter som jeg ikke anede eksisterede for 5 min. siden.

I min verden er der aldrig langt fra ide til handling og de er gerne forbundet med mange problemer og mange grin (indrømmet også enkelte grimme gloser) og et hav af værdifulde fejl som gør mig klogere. Med snart 36 års fejl på bagen er erfaringen nu så stor at jeg undgår de mest basale af slagsen ;0).

Min store passion er design, kunst, have og indretning. Jeg elsker farver og deres indvirkning på vores sind og hvad dufte, lys og lyde kan betyde for vores sindstilstand. Hvilke mekanismer træder i kraft når vi danner signalstoffet dopamin i hjernen? Dopamin spiller en afgørende rolle for drivkræfterne bag alle positivt motiverede handlinger, hvortil der er knyttet oplevelsen af velvære. Dopamin udløses således i mange situationer. Signalstoffet virker endvidere forstærkende på trangen til at kunne genopsøge pågældende dopaminudløsende situation igen og igen.

Min erfaring siger at legen, kreativiteten, farverne, lyset, duftene og lydende er stærke drivkræfter i dopamindannelsen. Ofte kan en dejlig duft gøre os lykkelige uden vi helt kan sætte en finger på hvad der præcist udløste det. Netop derfor er leg, kreativitet, farver, lys, lyde, og dufte så vigtige. Fordi de påvirker os og gør os glade.

DagmarNjord er en blog som alene har til formål at dele min passion for glæden ved at lege. Jeg håber at du, som nu vælger at bruge lidt af din dyrebare tid på min blog, vil kunne tage lidt af min glæde ved at lege med dig, og hvis jeg er rigtig heldig, føle dig inspireret.

Bedste hilsner Susanne ;0)

Min sjove og faste følgesvend Weimaraneren Grande

Den dag det regnede og jeg ikke kunne komme i haven malede jeg soveværelset blåt. Det blev en fin dag- igen ;0)