Book playground til din næste Workshop

Her kan du booke Playground til din næste workshop.

Playground er et super moderne møde/kursus/kultur center baseret på genbrug, design, fantasi, kreativitet, og kunsten at kunne lege. Hos os bygger vi “den gode historie” og arbejder bæredygtighed ind i alle projekter. Playground kan rumme op til 35 personer til foredrag, og kulturelle arrangementer og max 20 personer til workshops og firma møder. Playground er udstyret med en 70″ fladskærm med appel og chromecast adgang samt 1000mb internet. Desuden toilet og the køkken. Til Playground hører også en have med hyggekroge og kunst, en frugthave, samt p-plads til 20 biler.

„Det sande tegn på intelligens er ikke viden, men fantasi.“ —Albert Einstein

Leg er voldsomt undervurderet og vi leger alt for lidt i vores travle hverdag. Det er vigtigt for vores livskvalitet og trivsel at vi husker at “give frit” og lege. Hvis vi glemmer legen i hverdagen mister vi udvikling og vedligeholdelse af det, man kalder “de bløde kompetencer”. Vores personlige og sociale kompetencer.

Vi udvikler os hele livet igennem og skal huske at igennem leg, glæde og fantasi får vi personlig udvikling. Fantasi er evnen til at se det der ikke er endnu,- og igennem legen får vi et gladere og sundere liv. I legen kan man ikke være ulykkelig.

„Du kan aldrig opbruge kreativitet. Jo mere du bruger jo mere har du.“

Leje af Playground pr. time 325,- + moms.

Forplejning kan tilkøbes. Kontakt dagmarnjord@gmail.com

Husk: du bliver aldrig for gammel til at lege- men du bliver gammel når du holder op med at lege.

Book her

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar