En hyldest til dansk design et på genbrugs fad

Jeg elsker dansk design og jeg elsker genbrug.

Jeg elsker også at blande begge dele. Dette bambus genbrugsfad er med nogle foto kopier af dansk design, lidt guldspray og lidt limlak blevet et elegant bordfad med en hyldest til dansk design.

Jeg startede med at slibe fadet let for at få de værste skavanker væk hvorefter jeg sprayede fadet med guldspray på begge sider. Derefter fandt jeg en pensel og begyndte af lime billeder på. Som du kan se her har jeg bare klippet kopierne ud og limet billederne på som jeg nu syntes og til sidst forsigtigt klippet billederne til i kanten langs fadet.

Derefter har jeg lakeret fadet 3 gange med vandbaseret trælak. Enkelt og let ;0)

Fadet før og efter guldspary.

Fotokopierede billeder på almindeligt fotokopi papir.

De smukke Kristian Vedel Modus stole

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar