De vilde kaniner med meget lange ører

Alt hvad vi visker og siger kan de høre. Den gamle Gnags sang satte skub i ideen om kaninerne, og nu hopper de lystigt rundt på mit køkkenbord.

De vilde kaniner er enkle og skønne. Nemme at lave og et sikkert hit som gave til en du holder af eller til værtinde gave. De er skåret af brændeknuder. Brændeknude-skiverne er skåret på en geringssav og limet sammen med en limpistol. Har du ikke afgang til en geringssav kan du sikkert få en du kender til at skære dem for dig. Det er ikke svært.

Kaninen består af 9 stykker, 2 ører, 2 kroppe, 1 hoved, 1 hale, 1 forben og 2 bagben.

Hoved, kroppe og hale er skåret lige mens ører, forben og bagben er skåret skråt så vinklen blever skæv og stykkerne lange.

Start med at skære skiverne, 9 i alt x det antal kaniner du vil lave.

Tag hovedet og forben og lim dem på den ene krop som vist. Vend delene og lim den anden krop på så den ligger parallelt med den første krop.

Derefter limer du det ene øre på og vender kaninen og limer det andet øre på.

Til sidst limes bagben på, på begge sider.

Til pynt er brugt piberensere og lidt kunstigt gran. Klip piberenseren i bidder som vist og lim den sammen på kaninen lige under hovedet sammen med grankvisten.

Til sidst limes de små cirkler ind mellem krops skiverne som vist.

Kaninerne er derefter sprayet med spraylim og drysset med sne glitter. Jeg elsker det frostede look men du kan sagtens undlade det og lade kaninen stå rå uden.

Så er kaninen færdig. Det er let og sjovt. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar