Genbrug vinflaskerne

Normalt smider vi de tomme vinflasker ud. Men med lidt arbejde kan de blive de smukkeste lysestager med en hvilken som helst dekoration. Her er de kommet i julehumør. Det tage ca. 20 min. at ændre en genbrugs flaske til en lysestage og kræver kun lidt spraymaling, lidt bånd, lidt pynt, et par kviste kunstigt gran, spraylim, guld og sne glitter, en limpistol og et lys.

Start med at gøre vinflaskerne rene. Varmt vand eller rensebenzin kan gøre det. Dernæst sprayes det halve af flasken. Det tager ca. 20 før den er tør. Spray så toppen af flasken med spraylim og drys med guldglitter.

Klip bred silkebånd så det kan snoet rundt om flasken som vist. Lim med limpistol båndet sammen hvor det krydser hinanden.

Bind 2 sløjfer en et tyndere bånd og lim de to sløjfer sammen på kryds. Lim sløjfe krydsene på det brede bånd som vist med limpistolen.

Find lidt pynt og lim det midt på sløjfekrydsene. Klip lidt kunstigt gran i små bidder med en knibtang og lim dem på, 2-3 stykker, på med limpistolen.

Spray med let hånd spraylim over dekorationen og drys med sne glitter.

Hvis du har lyst kan du lime et flag på under dekorationen. Til sidst sættes stearinlys i flasken og lysestagen er færdig. Nemt og hurtigt. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  vreyro linomit
  8. januar 2021 at 2:20

  Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful info specifically the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

 • Reply
  vreyrolinomit
  18. januar 2021 at 14:11

  Simply desire to say your article is as amazing. The clarity on your submit is simply great and i could think you are knowledgeable on this subject. Fine with your permission let me to clutch your RSS feed to stay updated with imminent post. Thank you a million and please carry on the enjoyable work.

Skriv en kommentar