DIY Nytårs stager af brugte vinflasker

De skønne vinflaske stager er billige og lette at lave. De kræver tomme vinflasker, lidt guldspray, lidt limspray, sølv glitter, rester af bånd, lidt lametta, forskellige kunstige bær og nogle sølv stjerner.

Start med at spraye de rengjorte vinflasker som vist. Lad dem tørre. Dernæst sprayes toppen af halsen på vinflasken og drysses med sølv glitter.

Find nogle rester af bånd og klip et stykke af og læg det på kryds som vist. Der hvor båndet krydser hinanden limes båndet med en klat lim med limpistol.

Bind sløjfer, 2 til hver flaske, og lim dem sammen på kryds med en klat lim. Dernæst limes sløjfe krydsene på båndet på flasken som vist.

Find lidt pynt som du vil bruge. Her er det lidt kunstige bær, lidt stjerner og strimler af lametta. Start med at klippe en strimmel lametta i 4 stykker og lim dem på et af bærrene som vist.

Lim bæret på midt på sløjferne og resten som du synes rundt i en buket. Lim en stjerne på halsen af flasken. Så er din nytårsstage færdig. Det er let. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar