Kæmpe grankogle i julehumør

Lav en grankogle skov over juleborden. Det er let og hurtigt. De store pinje kogler også kaldet maritima kogler kan købes på nettet. Derudover er der brugt 1 rød sløjfe, en lille fugl, 3 kviste kunstigt gran, sølv og sne glitter, spraylim og evn. som her et træ flag. Det kunne også være et par korn aks som vist på billedet med grønt bånd.

Start med at bore et hul i toppen af koglen. Bøj et stykke ståltråd til en “hårnål” og lim med limpistol ned i hullet og stik “hårnålen” ned i det fyldte lim hul. Lad tørre.

Spray derefter først koglen nedefra og ind imellem kogle skellene med spraylim og drys med sølv glitter. Derefter spray oppefra og ned på koglen og drys sølv glitter på koglens yderside.

Bind en sløjfe og lim den på toppen af koglen. Lim fuglen på og derefter de 3 kviste kunstigt gran. Derefter sprayes lidt spraylim på dekorationen og drysses med sne glitter. Sæt et rødt bånd i “hårnålen” og bind en knude. Din kogle er færdig. Det er let. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  vreyrolinomit
  9. januar 2021 at 9:02

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 • Reply
  vreyro linomit
  19. januar 2021 at 15:21

  Some truly wonderful blog posts on this website , thankyou for contribution.

Skriv en kommentar