Lav et Stilleben

Et stilleben er leg. At få det bedste frem i sine ting og et nyt udtryk hver gang man laver et nyt stilleben. At fortælle historier.

Jeg elsker at lave stilleben. Et stilleben er at lege og fortælle historie med sine ting. At opdage nye sider af dem og få det bedste frem i dem. 
Stilleben (stille liv) er minder, historie, rejser, mennesker og følelser. 
Ting som er givet mig af kære venner og familie, minder fra en svunden tid, sjove og “skæve” loppefund og ting givet fra mennesker som ikke er mere. I hyggestunden med at lave stilleben tænker jeg på alle disse gode minder og bliver glad.

Der er noget skønt ved at skabe smukke opstillinger og opdage nye sider og muligheder i sammensætning af sine ting. For mig er det som at få et nyt hjem hver gang jeg flytter rundt. For øvrigt er det også den sjoveste måde at gøre rent på. Alt bliver flyttet i nye grupper og familier og mit hjem for et nyt og inspirerende udtryk.

Et stilleben må ikke blive for symmetrisk for så mister det liv og personlighed og bliver forudsigeligt og kedeligt. Ryd op i former og farverne men stil gerne “skæve” ting ind i opstillingen. Stil altid et ulige antal ting og gerne nyt og gammelt.

Stilleben kan laves i hele din bolig og forandres alt efter årstid og temperament. Ofte stiller jeg ting i et skab jeg har set mig lidt mæt på og tager andre ud for at genopdage dem. Det er hyggeligt og giver forandring. Vær især opmærksom på rum og steder som badeværelse, soveværelse og gang som ofte bliver overset. Her vil det gøre stor forskel at lave små hyggelige stilleben.

Et stilleben er en historie og en afspejling af din personlighed. En sjov og spændende fortælling om dig ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar