MesterSkaberne Program 2

Fik du set Mesterskaberne DR1 program 2? Ja selvfølgelig gjorde du det ;0)

Så er vi godt i gang med MesterSkaberne. Efter en uge er vi ved at føle os hjemme. Det hele falder mere naturligt og vi griner og fjoller rundt. Anton og mig, sagde hunden, begynder at lege i stedet for at stresse rundt og tingene bliver, i takt med roen, sjovere. Vi føler os hjemme i processerne og kan fordybe os i detaljerne, og vi elsker at nørde med detaljer. Anton og jeg tænker forbløffende ens og er der noget vi går op i, så er det detaljer. Ofte vil ingen andre end os selv se dem men vi ser dem og det er det, der driver os.

Første dag i program 2 lyder den korte opgave – 2 1/2 time til at forvandle et gammelt udtjent bord til ukendelighed. Jamen så er det jo oplagt at bygge en hund som bænk ;0D
Tanken kom til os med det samme, da vi fik øje på den grønne lampe. Ørene blev lavet af nogle tilovers blevne bogrygge fra sidste uge, som vi sprayede grønne, og halen blev til af en fjeder fra en seng. Og vupti, så stod der en charmerende vovse med et lyst hoved. Legen er for alvor begyndt, og vi stortrives – og vinder ;0)

Her alle vores fælles anstrengelser præsenteret på fineste vis.

Anden dag i program 2, den store opgave. Bundne materialer er 4 gamle spisestuestole, som skal forvandles til en reol. Jamen det fixer vi.
Vi tænkte lidt over opgaven og tog udgangspunkt i ryggene på stolene, som vi syntes havde et skønt design. 4 modul kasser som kunne sættes i forlængelse eller stables oven på hinanden. Et møbel som “former” sig efter behov.

Vi startede med at bygge et modul. Når vi var tilfredse med design og proces, skulle vi bare kopiere modulet yderligere 3 gange. Det største problem var at holde designet så stramt og tyndt som muligt, uden at det gik ud over stabiliteten. Det lykkedes efter en del bøvl og prøvelser. Men vi var stædige og ville beholde ideen om det stramme og lette.

Stabiliteten kom på prøve, da dommer Søren Vester satte sig til rette på et af modulerne!!!! Men det var stabilt og ja, det vidste vi godt, for vi havde selvfølgelig selv testet stabiliteten inden. Design og funktionalitet gik op i en højere enhed og vi kom i top 3 med reolerne. Vi var glade og havde en fest, og hvis du bare har haft det halvt så sjovt som os, har du været godt underholdt. På gensyn til MesterSkaberne program 3 på DR1 næste onsdag, hvor den står på havemøbler ;0)
Anton & Susanne

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar