Musselmalede DIY kræmmerhuse på genbrugs node papir

De skønne musselmalede nodekræmmerhuse er nemme og enkle at lave. De er lavet af en gammel nodebog købt på loppemarked, royal copenhagen servietter, laklim, ternet crepepapir og lidt sneglimmer.

Start med at tegne en halvcirkel med en passer eller efter en tallerken. Klip halv cirklen over på midten og klip cirkelkanten med en zigzag saks.

Klip den del af servietten du vil bruge ud og træk de to bageste lag af (servietter er i tre lag). Pensl laklim på nodepapiret på hele den flade, hvor du vil placere din serviet. Læg forsigtigt servietlappen på og pensl forsigtigt fra midten og ud. Lad kræmmerhuset tørre.

Klip en strimmel crepepapir og fold i plissé. Vend kræmmerhuset og tegn med en passer en linje lidt inde på bagsiden. Lim plisseen på bagsiden langs den tegnede kant.

Lim kræmmerhuset langs den ene kant og drej kræmmerhuset på plads. Brug en saks som ballast så du kan trykke limen sammen med papiret (man kan ikke få fingrene så langt ind i kræmmerhuset). Lad det tørre.

Lim 2 stykker nodepapir sammen og klip hanke (de bliver for tynde med kun et lag papir). Lim hankene på indersiden af kræmmerhusets over for hinanden.

Hvis du har lyst kan du spraye spidsen af kræmmerhuset med spraylim og drysse sneglimmer på så kræmmerhusets spids virker frostet. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar