Musselmalet nytårsbord i guld og blåt

At pynte et nytårsbord er en dejlig opgave. Hvad for en farve kunne man tænke sig og hvilke glas og porcelæn? Uanset hvad man vælger er det en fornøjelse at finde på og gøre sig umage. Et smukt nytårsbord gør aftenen mere festlig og for mig er nytårsaften lidt mere højtidelig.

Dette nytårsbord er med musselmalet og Aluminia porcelæn, Tosca champagneglas med guldkant fra Lyngby glas, blå opaline glas som er loppefund og stribede vandglas.
Bestikket hedder Stjerne og er designet af H. Quistgaard. Bordpynten er potteplanter fra køkken vinduet som er kommet i nytårshumør med et sølvspir pyntet med en sløjfe og drysset med guldglimmer.

Stjerne dekorationen i loftet er lette at lave. De er lavet af et plastik spir, plastik kugle, 2 sløjfer, metalstjerner og guldglimmer.

Start med at binde 2 sløjfer og lim dem sammetn på kryds med en limpistol. Lim derefter sløjfen på bunden af spiret. Lim derefter kuglen ovenpå. Lim derefter 2 stjerner på hver side af spiret og sprøjt stjernerne med spraylim og drys med guldglimmer. Sæt et bånd i kuglen og stjernespiret er klar til ophæng.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar