Aluminia, tapas og genbrug

Gamle genbrugs cabaretfade fra Aluminia med tapas eller kager eller godter eller…..?

Cabaretfadet er et fad med flere serveringsskåle. På engelsk hedder det “Lazy Susan”, angiveligt fordi hvis man skal servere flere slags tilbehør til en ret, så kan man med cabaretfadet nøjes med at bruge ét fad, som bæres ud og ind.

De smukke cabaretfade er lette at finde på genbrugs og loppemarkeder. De er skønne at have stående til pynt, hænge op på væggen eller som jeg, bruge til forskellige slags retter. De ældste cabaretfade stammer fra perioden 1930og frem til 1960érne.

Fajancefabrikken Aluminia var en dansk fajancefabrik, der eksisterede 18631969. Aluminia købte Den kongelige Porcelænsfabrik i 1882, men blev i 1969 opslugt af porcelænsfabrikken. Produktionen fortsatte dog i mindre omfang under navnet Royal Copenhagen.

Der er uendelige muligheder i cabaretfadet, kun fantasien sætter grænsen og så er Aluminia cabaretfadene den skønneste form for genbrug og sund fornuft ;0)

På min tapas tallerken er pølser, oste nødder, oliven, syltede grøntsager og hjemmelavede popcorn-karamel chokolade konfekt (se opskrift i indlæg “Hurtig popcorns konfekt”). Intet er så dejligt som mad og hygge med skønne venner.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar