Lav et halv-ædelstens armbånd

Armbåndet ligner en million, men er lavet på en 1/2 time.

Egentlig startede det hele med den fine ørering fra Vibe Harsløf, kaldet en earwrap, som sidder på kanten af øret. Jeg er så glad for øreringen, men savnede et armbånd svarende til og så voksede ideen til dette armbånd frem.

Armbåndet er lavet på en memorywire til armbånd, rustfri stål, 0,6 mm., perlerør gold plated brass, metalperler 2,5 mm. guld og turkis, jade, rosenquarts, ferskvandsperler, ametyst, kirsebærquarts og malakit.

Start med at bøje wiren rundt i en lille oval med en tang. Træk en metalperle på, derefter et perlerør, metalperle og så fortsætter du som du synes. Slut af med en metalperle. Hvor mange spiraler armbåndet skal have vælger du selv. Armbåndet her har 6 spiralcirkler. Når du har trukket de perler på, du vil have på din wire, skal du igen bruge tangen og bøje spiralen i en oval og derefter kapper du wiren med en skævbider. Så er dit armbånd færdigt.

Der findes mange forskellige perler og farver. Perlerne brugt her er mellem 0,4 mm. til 1,2 cm.  og koster typisk mellem kr 2,- til kr. 12,- stykket. Du kan også lave dit armbånd med sølv perlerør og metalperler- eller blande begge dele.

Armbåndet er en skøn, nem og billig gave at lave til en du vil glæde – eller til dig selv ;0) God fornøjelse.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar