Påskehare decoupage fad med et strejf af musselmalet.

Et loppefunds bambus fad er kommet i påskehare humør.At lave decoupage er er både billigt, sjovt, let og hyggeligt arbejde. Det kræver kun lidt decoupage lim, en pensel, en saks, nogle print, billeder eller gamle reklamer og en ting du gerne vil du gerne vil give “nyt” liv.

Jeg har en svaghed for påske harer. De er så fine og smukke. Jeg fandt nogle fine billeder på nettet og printede dem ud på almindeligt printer papir. Dernæst var det bare at klippe dem ud og lime dem på fadet med en pensel. Der skal pensles med lim både under og over billederne. Decoupage lim fungerer også som lak.

Da hele fadet var fyldt med billeder klippede jeg nogle ekstra harer ud og limede dem ovenpå de samme harer men så ørene nu kom ovenpå kanterne.

Jeg klippede 4 musselmalede cirkel blomster ud af en serviet og limede dem på i den ene side. Dernæst var det bare at lakerer fadet 3 gange med lim lakken med en time imellem. Limlak tørrer på en lille times tid. Det er det hyggeligste arbejde og meget let. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar