Book Playground til dit næste firmamøde

Her kan du booke Playground til 1/2 dags eller heldags møder.

At holde møder i kreative omgivelser former kreative medarbejdere.

Playground er et super moderne møde/kursus/kultur center baseret på genbrug, design, fantasi, kreativitet, og kunsten at kunne lege. Hos os bygger vi “den gode historie” og arbejder bæredygtighed ind i alle projekter. Playground kan rumme op til 35 personer til foredrag, og kulturelle arrangementer og max 20 personer til workshops og firma møder. Playground er udstyret med en 70″ fladskærm med appel og chromecast adgang samt 1000mb internet. Desuden toilet og the køkken. Til Playground hører også en have med hyggekroge og kunst, en frugthave, samt p-plads til 20 biler.

“Vi ser ikke tingene, som de er, vi ser dem, som vi er. Vanskeligheden ligger ikke så meget i at udvikle nye ideer som i at undslippe fra gamle.”

En anden bærende del af Playground er kulturhistorien og det bagland vi alle kulturelt er rundet af. Kun gennem viden kan vi blive klogere og ikke mindst på os selv.

Leg er voldsomt undervurderet og vi leger alt for lidt i vores travle hverdag. Det er vigtigt for vores livskvalitet og trivsel at vi husker at “give frit” og lege. Hvis vi glemmer legen i hverdagen mister vi udvikling og vedligeholdelse af det, man kalder “de bløde kompetencer”. Vores personlige og sociale kompetencer.

Uden leg kan vi miste evnen til at være kreativ, fantasifuld, tage ansvar, være passioneret, social, og udholdende. For igennem legen får vi et gladere og sundere liv og bliver dermed bedre mere kreative og omstillingsparate medarbejdere.

Der er ingen tvivl om, at kreativitet er den vigtigste menneskelige ressource af alle. Uden kreativitet ville der ikke være nogen fremskridt, og vi ville for evigt gentage de samme mønstre.

Vi udvikler os hele livet igennem og skal huske at igennem leg, glæde og fantasi får vi personlig udvikling. Fantasi er evnen til at se det der ikke er endnu. Med andre ord: At se muligheder i fremtiden.

Husk: du bliver aldrig for gammel til at lege- men du bliver gammel når du holder op med at lege.

Leje af Playground 1/2 dags pr. person 225,- + moms.

Leje af Playground heldags (7 timer) pr. person 375, + moms

Forplejning kan tilkøbes. Kontakt dagmarnjord@gmail.com

Book nu

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar