Breakfast at Tiffanys

Elsker du juveler og morgenmad? Så tag med til “Brekfast at Tiffanys”. Disse skønne, sjove og forbløffede æg er hoppet i festtøjet og er klar. Lidt beærede over at være inviteret.

Æggene er lette at lave men tager lidt tid. De består af et flamingo æg, et stykke bånd, lidt papir (her er brugt servietter, en genbrugs ordbog, og lidt silkepapir), 2 rulle øjne, en stor juvel, mindre juveler, decoupage lim, en pensel, en stribe karton, limstift og lidt guld (her brugt baldguld).

Start med at skære et flamingo æg over. Ægget har en støbekant så skær efter den.

Dernæst tag et stykke bånd og præs det ned i øverste del af ægget med spidsen af en saks. Put lidt decoupage lim ned ved båndet.

Pensel ægget med lim og pensel klippede trekanter på ægget til det er dækket, også på den flade side.

Det er nødvendigt at arbejde på flere æg samtidig eller lade det ene æg hvile ind imellem for at limen kan tørre så dine fingre ikke hænger fast i den våde lim og papir.

Når ægge delene er tørre pensles de igen med decoupage lim og juvelerne sættes fast i limen. Ægget tørre i løbet af en times tid. I mellem tiden skæres en strimmel karton og limes til en cirkel der er lidt mindre end æggets flade. Lim guld på eller brug et stykke guld karton. Lim cirklen imellem de to stykker æg. Jeg har brugt en lim pistol. Til sidst limes de to rulle øjne på samt juvel næsen. Dit æg er færdig. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar