Vild med Anders And – og decoupage

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med Disney – og jeg er vild med Anders And.

Jeg fik foræret et lille skab af min gamle veninde som var ved at rydde op. Egentlig skulle det i brændefyret men hun synes nu alligevel det var umagen værd at høre om jeg kunne se muligheder i den inden. Det var en udfordring jeg måtte prøve af.

Jeg har tit tænkt på at genbruge gamle Anders And blade så hvorfor ikke nu?

10 gamle blade- 10,- kr., decoupage lim, en pensel og en saks og så i gang med at klippe og lime. Decoupage er noget af det mest afslappende arbejde. Jeg elsker at klippe og lime og lettere kan det ikke blive.

For at kunne beklæde lågen og benene skal der klippes små stykker papir så det er muligt at følge buerne. Pensl lim på og put derefter papir lapperne på og tryk forsigtig lapperne fast med penslen. Men kan også bruge en våd opvredet klud til at duppe med.

Det lille skab stod til tørre natten over og fik så 3 gange vandbaseret blank lak. Det er da nemt. Jeg er vild med resultatet. Det gamle slidte skab er nu blevet sjovt, smart og helt sit eget.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar