Hurtig og billig make-over af soveværelse

Istandsættelse af soveværelset på min gamle gård tog 3 dage og var en budget venlig løsning. Det krævede maling, masonitplader og lægter til bygning af lyshimmel, 8 indbygnings spot, træhylder til at bygge en garderobe samt nyt gulvtæppe. Dertil genbrugs møbler og lamper.

Lyshimlen blev bygget omkring de 3 træspær som sad og “strittede ud” i rummet. Udover at skjule den meget lidt skønne detalje med træspærene gav det også mulighed for at indbygge lys over sengen og skabe en hyggelig og varm stemning i rummet. Det er en enkelt proces at bygge og kræver kun nogle masonit plader og lægter. Det hele skrues sammen og spartles inden skruehuller og samlinger slibes. Det krævede tre spartlinger og slibninger inden jeg var tilfreds.

Derefter malede jeg hele rummet med Jotun “Nordisk hav” maling 3 gange. Fodpanelerne blev malet hvide og nyt gyldent gulvtæppe lagt.

En smuk farverig Bjørn Wiinblad plakat over sengen samt Franz Marc´s gule heste plakat er fint indrammet i enkle guldrammer hos JP rammer i Ans. Den røde bogkasse er fra Ikea.

Der var intet skab i soveværelset og i stedet for at købe et skab valgte jeg at lave hylder i indhakket i soveværelset. Det er bare træplader der hviler på trælægter. Da jeg ikke endnu har fået syet et gardin foran hylderne udgør min samling af blåt tøj forhænget.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar