Chokolade roulade med bailey creme.

Denne lækre chokolade roulade med Bailey creme er lækker og let at lave.

Bailey creme: 3 blade husblas, 1/2 l. piskefløde, 150g. mælkechokolade, 1,25 dl. bailey.

Start med at lave bailey cremen. Tag 3 blade husblas og læg dem i blød i koldt vand. Tag en 1/2 l. piskefløde og 1,25 dl. bailey og held det i en gryde. Kog det op til lige under kogepunktet. tag 150g. mælkechokolade, hak det og put det i en skål. Hæld den varme fløde-bailey masse over chokoladen og rør rundt til chokoladen er smeltet. Lad massen køle til den er lunken. Tag husblassen op af det kolde vand og lad det dryppe lidt af og put det derefter i den lunkne fløde-chokolade masse. Stil massen i køleskab i mindst 6-8 timer.

Chokolade kage bund: 6 æg, 2 tsk. vaniljesukker, 120g. sukker, 120g. mel, 30g. kakao, 2 tsk. bagepulver, 1 knsp. grovsalt.

Pisk 6 æg sammen med 120g. sukker og 2 tsk. vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Put derefter 120g. mel, 30g. kakao, 2 tsk. bagepulver og 1 knsp. grovsalt i den grundigt piskede æggemasse og vend det forsigtigt i. Derefter hældes massen ud på et stykke bagepapir på bagepladen og fordeles med en palet kniv ud til kanterne. Bag massen i ovnen på varmluft ved 160g. i ca. 10 min.

Chokolade kage bunden tages ud af ovnen og afkøles lidt. Derefter drysses bunden med sukker. Put et nyt stykke bage papir over chokolade kage bunden og vend så bunden med sukker kommer nederst.

Tag den afkølede bailey creme ud af køleskabet og pisk den stiv med el pisker. Smør bagebunden med 3/4 dele af cremen og rul bunden ved hjælp af bagepapiret til en roulade. Pak bagepapiret om den rullede roulade og stil kagen i køleskab en times tid.

Derefter pyntes rouladen med resten af den piskede bailey creme. Put cremen i en sprøjtepose og sprøjt mønster på rouladen. Pynt med frugter og kage glimmer. Velbekomme ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar