Følg “MESTERSKABERNE” på DR1

Velkommen til DR1s nye programserie MESTERSKABERNE. Hver onsdag fra d. 26.6.2019 og 8 uger frem kan du følge min gode ven og makker Anton og mig, sagde hunden, samt mange sjove, skønne og kreative mennesker i kampen om at skabe genbrugs designmøbler – på tid ;0)

Anton og jeg var et ud af 8 par, som kom gennem det kreative nåleøje og udvalgt til at deltage. Det har været en dannelsesrejse af dimensioner, en aha oplevelse og en ” hold da op hvor er de andre dygtige og kreative og hvad laver jeg her” oplevelse.

Jeg har sjældent været så meget “på”, haft det så sjovt og været så træt, i så lang tid. Oplevelsen kan bedst sammenlignes med at være på kreativ lejrskole, at være lukket inde i en tidslomme, med de sjoveste, sødeste mennesker, såvel deltagere som dommere til Strong Produktions dygtige produktions folk. En “once in a lifetime” oplevelse.

Hver uge skal deltagerne dyste i en lille og en stor kreativ opgave om at skabe et møbel med bundne genbrugsmaterialer – og i bedste konkurrence stil – på tid ;0) Hvem sagde stress?

Efter hver uges program kan du følge os her og høre om alle de sjove og skønne oplevelser samt se fotos fra programmet.

Jeg håber at du vil føle dig godt underholdt og inspireret ;0D

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar