Genbrugs krukke med nyt look

En gammel krukke fundet på genbrug. Den så kedelig ud, men faconen var smuk.
Jeg kunne se muligheder i den ;0)

Krukken blev sprayet med rød spraymaling, i alt 5 gange spray.
Krukken skal tørre et døgns tid mellem hver spraymaling for ellers krakelerer malingen let. Da krukken var godt tør penslede jeg det ene greb med limlak og lagde så bladguld, (slagmetal) på. Jeg lægger guldet på med en tør flad pensel. Guld-slagmetal købes i ultra tynde blade som meget let flyver hid og did så stå aldrig et sted hvor der er gennemtræk. Limen pensles lidt tilfældig så kanterne på guldet ikke ligger lige.

Dernæst tegnede jeg et ansigt på krukken med en blyant. Du kan tegne lige hvad du har lyst til, bogstaver, stregtegninger, børnetegninger, familiens håndtryk m.m. Så har jeg med en lille pensel malet tegningen op. Lig krukken på et tykt håndklæde, så triller krukken ikke. Jeg malede min tegning op 4 gange for at få malingen til at dække.

Endelig fik bladgulds grebet shellak for at fæstne guldet så det ikke kan ridses af.
En gammel trist krukke er blevet til et lille kunstværk for kr.150,- ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar