Giv gamle urtepotter nyt design

Verden er fuld af gamle urtepotter og de bliver smidt ud i hobevis. Spørger du mig er det spild af ressourcer. Gamle udtjente urtepotter kan med minimum indsats blive til små skønne og muntre kunstværker. Hvem vil ikke gerne have en nydesignet potte i gave? Jeg ville ;0)

Potterne er sprøjtet i muntre farver med spray maling. Gamle Anders And blade for 3 kr. udgør dekorationen og lidt bladmetal eller glimmer fuldender designet.

Det er et dejligt og hyggeligt arbejde.

Start med at sprøjtemale potterne i farver du kan lide. dernæst finder du de billeder i Anders And eller hvad du nu syntes er sjovt at have som design på din potte og klip dem ud. Dernæst pensler du udklippene på med limlak. Det tørrer ret hurtigt. Pensel endnu en omgang limlak ovenpå dekorationen og lad det tørre. Vil du have bladmetal på smørret du lidt lim, jeg har brugt en limstift, ud med fingeren der hvor du vil have bladmetal og tag forsigtigt små stykker af de ultra tynde guldblade og tryk dem forsigtigt på limen. Samme fremgangsmøde ved glitter men her drysses glitter ug over den limede flade. Vær omhyggelig med kun at smøre lim der hvor du vil have glitter for ellers får du glitter over alt.

Vil du gerne have snefnug på potten så brug en lille tynd pensel og dup med hvid maling små prikker rundt. Når lim og malings snefnug er tørt, det tager ca. en times tid, er potten færdig. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar