Lette DIY Lollypop hjerter

Jeg elsker grafik. Måske er det derfor jeg elsker pebermynte bolcher, slikkepinde og julestokke. Jeg syntes, ganske enkelt, at de er smukke og så smager de godt.

Grafikken i disse Lollypop hjerter er da heller ikke til at tage fejl af. For de er lavet af 3 cirkler, 2 cirkler til selve hjertet og pebermynte printet som dekoration. Disse hjerter er så lette og hurtige at lave at alle kan være med. Derudover en stump af et træ grillspyd (købes i alle dagligvarer butikker) og en lille sløjfe samt limstift og en limpistol (du kan undlade limpistolen men den letter arbejdet).

Find noget papir du syntes om, det kan være alt fra ugeblade, tapet, glanspapir eller som her glitter papir købt i et supermarked. Dernæst har jeg fundet billeder af pebermynte slikkepinde på nettet og printet dem ud på 100g. printer papir. 100g. papiret er lidt kraftigere og har en glattere overflade så det en meget nemmere at arbejde med.

Start med at tegne cirkler bagpå det papir du har valgt. Jeg har fundet en lille ymerskål som jeg syntes passede i størrelsen og tegnet rundt om den. Derefter har jeg klippet cirklerne ud, den ene med en zigzag saks men har du ikke sådan en så klip med en almindelig saks.

Bøj cirklerne på midten som vist og lim dem sammen ved at skyde cirklerne ind i hinanden som vist. Jeg har den takkede side yderst både for og bag. Lim derefter den udklippede pebermynte cirkel på.

På mine pebermynter er der drysset sneglitter på. Jeg smører lim med limstiften på pebermynte cirklen, pas på med ikke at smøre lim uden for cirklen for så vil det sneglitter du drysser på også lime sig fast der og det er kun pebermynte cirklen der skal glitre. Du kan se forskellen på før og efter på billeder ovenover og så er det op til dig om du syntes om sneglitter effekten. Det kan sagtens undlades.

Tag derefter et grillspyd, klip en stump af og mal den sort med en tusch. Bind en lille sløjfe og lim den fast på grillspyds stumpen og lim derefter dekorationen på som vist på billederne. Træ pinden kan sidde på alle leder og kanter som den gør her på de forskellige hjerter. Klip en hank og lin på. Så er dit Lollypop hjerte færdigt. Det er nemt. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar