Malerier malet med en køkken svamp

Der er mange måder at male et maleri på.

Jeg har aldrig lært at male et maleri så da jeg, for mange år siden, første gang malede et maleri måtte jeg prøve mig frem. Som med alt jeg laver lærer jeg det ved at prøve mig frem.

Jeg fandt ud af et klippe en køkken svamp i småstykker og duppe et maleri op med akryl farve fordi det var den eneste måde jeg kunne finde ud af at lave skygger på. På den måde kunne jeg duppe maling “vådt i vådt”. Nye farver oven i de i forvejen våde lag af farver jeg lige havde malet. På den måde kunne jeg blive ved med at duppe farver på og blande farverne til jeg havde den skygge farve jeg gerne ville have. Så enkelt og let.

Den dag i dag er det stadig den eneste måde jeg kan male på men hvad gør det. Bare resultatet bliver som man gerne vil ;0)

Køkken svampe klippet i småstykker og fungerer som maler pensler. Enkelt og effektivt.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar