Skuespiller Centralen AIRBNB i Viborg

Velkommen til Skuespiller Centralen AIRBNB i hjertet af smukke Viborg.

Lykke Rahbek ejer) og undertegnede har sammen med en flok fantastiske mennesker i godt 2 måneder knoklet en hvis del ud af underkjolen for at det gamle central hotel nu igen er tilbage i hjertet af Viborg og smukkere end nogensinde.

Vi har bygget “den gode historie” og giver nu alle mulighed for at overnatte midt i en gammel dansk film, den ældste fra 1951 “Mød mig på Cassiopeia” til frem til 1969 med “Pigen på Egborg”Med humor, fantasi og fri fortolkning har vi lavet et lille kulturelt tilbageblik i den danske filmskat og med en atmosfære du ikke vil hjem fra.

Næsten alt er genbrug og hver enkelt møbel- ting valgt med omhu på utallige ture rundt i genbrugs Midtjylland. Hos os vægter vi bæredygtighed i mere end en forstand.Skuespiller Centralen har 10 værelser fordelt på 2 etager og gang arealerne fungerer som backstage arealer med små hyggelige oaser til hygge og hvis du bestiller det, morgenmad.

Så check ind på Skuespiller Centralen airbnb her på Facebook og på Instagram og følg med.Vi glæder og til at se dig😄🥳👨‍👨‍👧‍👧👩‍👩‍👧‍👦👫🌞🎭

Har du eller din virksomhed også lyst til at skabe nogle nye bæredygtige og kreative rammer som du, dine kunder og medarbejdere ikke vil hjem fra så kontakt Team Playground, Lykke Rahbek & DagmarNjord. Vi bygger “den gode historie”

https://www.facebook.com/profile.php?id=100085642323278

dagmarnjord@gmail.com

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  collette havsteen-mikkelsen
  9. december 2022 at 19:17

  er det muligt at leje 2 enkelte værelser/et dobbelt værelse med 2 enkelte senge for en nat januar onsdag d 25.

  • Reply
   Dagmar Njord
   14. december 2022 at 1:32

   Hej igen C. Du skal skrive på @SkuespillerCentralen på Facebook og booke den vej. Bedste hilsner Susanne

Skriv en kommentar