Århus Klunserne – et mekka af designfund og genbrugsguld

Designerfund, genbrugsguld og humanitært arbejde.

Hos Århus Klunserne i Lading, kun 15 km. fra Aarhus går disse 3 ting hånd i hånd. De er en treenighed.

Hvis du, som jeg, er tosset med genbrug, designfund, humanitært arbejde, kreativitet og hittepåsomhed så er Aarhus Klunserne stedet. Jeg har ikke tal på, hvor mange genbrugsskatte jeg i årenes løb har fundet her. Her er ALT.
Dagligt bæres nye donationer ind i butikken af de mange frivillige, som bruger deres fritid på at støtte op om det livsvigtige projekt, at hjælpe mennesker rundt om i verden. Mennesker som ikke har været helt så heldige som du og jeg.

Her er alt fra Kay Bojesens store abe fra 1951, over møbler i alle udformninger, lamper, billeder, legetøj, elektronik, bøger, køkkenudstyr, tøj, sko og de skønneste brugskunst ting. Det er rendyrket win-win. Skønne ting til billig pris og så hjælper de mennesker i nød. Hvad er der IKKE at kunne lide?

Aarhus Klunserne er en frivillig og folkelig hjælpeorganisation, der blev etableret i 1984. Deres målsætning er støtteprojekter verden over. I mere end 30 år har Aarhus Klunserne beskæftiget sig med humanitært arbejde ved salg af genbrugsting. Overskuddet går f.eks. til støtteprojektor rundt omkring i verdenen samt meget andet. Butikken er fyldt med næsten alt indenfor genbrugsting til billige penge. Dvs. bøger, cd’er, tøj, isenkram, møbler, elektronik og meget meget mere. Så kig forbi og gør en god handel, samtidig med at du støtter dem i deres arbejde.

Aarhus klunserne holder åbent alle ugens dage fra 12.00 – 16.00 og bus 114 kører direkte fra hjertet af Aarhus til Lading mange gange hver dag.

Du vil kunne følge Aarhus Klunserne her på bloggen. Vi ses i Lading ;0)

Jeg købte den lille skønne grønne glasskål, efter jeg havde lavet fotoserien, og nu står den ved siden af en underskøn turkis glasvase fundet for 14 dage siden her hos Aarhus Klunserne.

Den store skønne Kosta Boda skål designet af Gunnel Sahlin er et andet eksempel på et designfund hos Århus Klunserne.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar