Tone i tone.

Det er spændende at arbejde tone i tone. Legen med farver og skygger står stærkt når man arbejder med tone i tone farver. Det giver et roligt udtryk men samtidig står formerne på ting, møbler og planter stærkere. Samspillet bliver interessant.

Legen med farver er er interessant og giver hus og haverum personlighed. Samtidig kan man samle mange ting på samme tid uden det bliver rodet og uoverskueligt.

Jeg køber genbrugs ting og møbler og maler dem så i i forskellige toner i samme farve.

Tingene kan sammensættes igen og igen på forskellig vis og skabe nye udtryk. Bliver jeg træt af farven på en ting maler jeg den bare om. Ofte er det spraymaling jeg bruger.

For mig giver det mening at genbruge. Det er langt sjovere at finde gamle brugte ting og så give dem nyt liv. Det er billigere, nogle gange får jeg tingene foræret, og så passer det på vores miljø. Desuden får man et langt mere interessant og personligt udtryk i sin indretning. Med andre ord, det er en win-win situation ;0)

Så ud på genbrugs og loppemarkeder og kig. Skulle du blive træt af ting og møbler så er det billigt at lave nyt.

Spraymalede træ masker i blå nuancer, alle fundet på loppe og genbrugs marked.

Gamle møbler får nyt liv med maling og nye greb. Ofte kan man endda ændre udtryk på et møbel alene ved at skifte greb.

Naturen er, efter min mening, den største kunstner og jeg tager tit udgangspunkt i et billede jeg har fotograferet. Som her hvor det er aftenstemning over Mols.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar