Dåbskage med marcipan og Kitkat chokoladebarer

En dåbskage må der til. Denne dåbskage er lavet med vanilje kagebunde, kagecreme, makroner, hindbærmousse, forskellig farvet marcipan og Kitkat chokolade barer på siden. Kagen her et lavet til 30 personer og vejer ca. 4 kg.
Opskriften på kagen her er den samme som på jule lagkage, bare 4 gange portionen.

Kagen støbes op i en form og på denne kage er der brugt kagefolie i formen. Kagen sættes på frost til moussen har sat sig. Kagen måler ca. 35 cm. dia. Kitkat chokolade baren sættes fast med smeltet chokolade og holdes på plads med det ternede sløjfe bånd.

Bål marcipan rulles ud mellem 2 stykker bagepapir og lægges på kagebunden på toppen af kagen. Dernæst sættes kitkat chokolade barer rundt.

Dernæst formes 2 badeænder i gult marcipan og to røde marcipan næb formes og “limes” fast på ænderne med lidt koldt vand. Øjne tegnes på med en sort mad tusch. Hvide bobler trilles mellem håndfladerne i hvidt marcipan og det hele “limes” på den blå marcipan vand overflade. Til sidst rulles røde marcipan pølser og formes som dåb barnets navn. Kagen opbevares på køl til den skal spises. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar