Jul med Tintin DIY kræmmerhus

Jeg elsker Tintin. Han har altid været en del af mit liv og jeg elskede at læse Tintin tegneserier som barn. Det gør jeg stadig. Så selvfølgelig skal der Tintin kræmmerhuse på mit juletræ.

 Tintin er en serie af tegneseriealbummer skabt af den belgiske tegner Georges Remi (1907–1983), der skrev under pseudonymet Hergé. Serien er en af de mest populære europæiske tegneserier fra det 20. århundrede med oversættelser offentliggjort på mere end 50 sprog og mere end 200 millioner solgte eksemplarer indtil 2003.[1]

Serien dukkede første gang op i Frankrig 10. januar 1929 i Le petit vingtième, et ugentlige børnetillæg til den belgiske avis Le XXe siècle. Succesen af serien så de fortløbende bånd offentliggjort i Belgiens førende avis Le Soir og i et vellykket Tintin magasin. Hergé skabte Studios Hergé, der fremstillede serien med i alt 24 album. Tintins oplevelser er efterfølgende blevet tilpasset til radiotvteater og film.

Jeg har fundet billeder af jule Tintin motiver på nettet og printet dem ud på 100g papir. Dernæst har jeg lavet en papform ved, med en passer, at tegne en kvart cirkel. Jeg pladserer papformen på billedprintene, på den del af billedet jeg gerne vil have med. Så tegner jeg med blyant rundt om papformen.

Jeg har klippet kræmmerhusene ud med en zigzag sak,s men en almindelig saks kan fint bruges.

Dernæst har jeg klippet strimler af tyl ud og rynke syet dem på en symaskine. Du kan også rynke sy med en nål i hånden.

Med en limpistol har jeg limet tyl-rynkestrimlerne på bagsiden af kræmmerhusene.

Dernæst har jeg med limpistol limet zigzag bånd på, langs kanten for oven.

Klip lange tynde strimler ud til hanke og lim dem på. På disse kræmmerhuse er der sprayet spraylim på spidserne og drysset sneglitter på. God fornøjelse ;0)

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar