Dækketallerkner på badeværelset

Hvad er nu det? Dækketallerkner hører da ikke til på en badeværelsesvæg! Jo, det gør de i mit badeværelse ;0)

Det startede med 6 stk. skæve og lidt slidte teak dækketallerkner, som var lidt ensomme. De var for skæve til at stå på et bord, de vippede fælt, men jeg kunne ikke forlade dem i den tilstand. De var så skønne. Så de kom med hjem, og stod i nogle uger, og kiggede bebrejdende på mig.

Jeg har noget med matematik, geometri, cirkler, romber, trekanter, firkanter og rektangler. Tænker at det nok er sådan jeg er skruet sammen inde i hovedet. For midt i alt kaoset må der være en vis orden.

På en måde passede den varme teak farve godt til mit Skagensgule badeværelse, så hvorfor ikke bygge lidt Skagen ind i ideen. Cirkler som symboliserer sol, hav, græs og bølgende bladsølvs bølger. Det håndmalede vers malet på væggen er fra Holger Drachmanns Skagens Minder og malet på med hans egen håndskrift, så at bruge Skagen som inspiration var oplagt.

Tallerknerne er malet i hånden med lidt rester maling. Jeg brugte en passer til at tegne cirklerne og malede dem så op med en lille tynd måhårs pensel. Derefter har jeg med hobbylim penslet bølger og lagt bladsølv på. Det er lidt et pusle arbejde men svært hyggeligt ;0)

Du kan male et hvilken som helst motiv på din tallerkener. Eller lade dine børn lave små kunstværker på dem. Kun fantasien sætter grænser. God fornøjelse ;0)

Hør havet hvor det koger de gamle minder op, mens skum og sand og måger er sjæl i samme krop – Holger Drachmann

De fine, men skæve og lidt medtagede teak tallerkner for bemaling.

Som du kan se er der forskellige border på badeværelset. Det giver et fint spil og bryder monotomiteten. Billederne under viser detaljer i valg af interiør. Selvfølgelig loppefund og hjemmesyede gardiner holdt i Skagen stil.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar