Genbrugsvase med sølvlåg

En genbrugsvase med en smuk form og en sølv pelikan på korkprop beregnet til snapse flasker lå i mine gemmer. Jeg har længe haft lyst til at bruge pelikanen og den passede fint i toppen af den lidt kedelige hvide vase. Formen på vasen minder mig om konkylier og så var det jo bare med at finde billeder af alle mulige strandskaller og gå i gang med saks og laklim.

Resultatet er blevet dennne skønne og sjove låg krukke med et kig fra Mona Lisa og en skøn middelalder jomfru med et intens blik i kaotisk forvirring med farverige strandskaller og konkylier.

Låg krukken er dekoreret med decoupage, masser af fotoprint af strandskaller, klippet ud og limet på den hvide vase. Halsen på vasen er påklæbet bladguld og sølv og til sidst lakeret med 3 x vandbaseret trælak.

Det er let, billigt og hyggeligt at sidde og lime udklip på gamle genbrugsting og resultatet er markant.

Den fine gamle sølv pelikan korkprop har fået en perle i næbet. Egentlig er pelikanen beregnet til at sætte i en snaps flaske og skænke op igennem næbet på pelikanen men da den nu er forvandlet til låg syntes jeg at perlen gav pelikanen et sjovt udtryk.

Fotoprint printet på almindelig fotopapir.

Guld og sølvmetal limes på toppen af vasen inden arbejdet med at lime alle udklippene fast påbegyndes. Derefter er det bare at lime udklip på hele vasen til den er dækket. Når vasen er tør lakeres den med vandbaseret trælak 3 gange, vasen skal være helt tør efter hvert laklag før den lakeres igen.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar