Stuen i blå og gule farver

Renovering af mit gamle hus er tidskrævende og sjovt, men behøver ikke at være dyrt. Med farver på væggene og nye gulvtæpper samt megen genbrug kommer man langt for lidt.

I den blå stue var væggene oprindeligt hvide og gulvtæppet gråt. De farver generer jo ikke nogen, men gør, efter min mening, heller ikke noget godt. For mig er det at sammenligne med mad uden krydderier.

Stuen er nu malet i en blå farve fra Jotun, Nordisk Hav, og tæppet er gyldent. Det sorte chatol er et arvestykke fra min oldemor og har fået guldkanter og sjove skarabæ håndtag. Stolen og den lille trækasse er loppefund, mens Franz Marc’s gule heste er en indrammet plakat.

Det fine kakkelbord er hjemmelavet af 20 håndmalede kakler, som min mor malede 5 år før jeg kom til verden. Mundblæste champagne fløjter med striber, blå bøhmiske karafler og musselmalet opsats, er loppefund i selskab med Pjerrot fra Medusa og Harlequin i Murano glas.

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar